Helloween zenészei Hamburgban veszik fel az új lemez anyagát, miközben a két énekes Teneriféről jelentkezett egy rövid videóval, ahol Andi Deris stúdiójában az éneksávokon dolgoznak.

Helloween 2020

A Helloween ‘Pumpkins United’ felállása nemrég betért a hamburgi HOME Studios falai közé (ahol minden kezdődött 1984-ben), hogy vadonatúj dalokon dolgozzanak. Ugyanazt a felvevő konzolt, ami a ‘Master Of The Rings’ , a ‘Time Of The Oath’ és a ‘Better Than Raw’ albumok készítésében is részt vett, most a zenekar új stúdióalbumának felvételéhez használják, melyen Michael Kiske énekes és Kai Hansen gitáros is a zenekar tagjaként szerepel majd. Az augusztus végén vagy szeptember elején esedékes lemezt Charlie Bauerfeind és Dennis Ward producerek készítik, akik le vannak nyűgözve a zenekar által letett anyag minőségétől.


Egy új videó is érkezett tegnap Andi Deristől Teneriféről, ahol a Mi Sueño Studióban Michaellel az utolsó simításokat végzik az LP vokálsávjain.

„A ‘Pumpkins United’ 2017-2019-es világturnéja valódi zenekarrá változtatott minket – mondta Deris korábban. – Mindannyian nagy kedvvel dolgozunk az új stúdióalbum felvételén. Művészileg rendkívül izgalmas.”

A csapat a tervek szerint októberben Budapestre is ellátogat majd az új album bemutatójával, reméljük, addigra lecseng ez a vírusmizéria!

Megosztás