A mostanában sok vihart megért legendás formációban nagyon bizonytalan a helyzet a jövőt illetően, erre utal Christine McVie nyilatkozata is.

Nem tudni, hogy koncertezik-e még valaha a Fleetwood Mac, legalábbis Christine McVie szerint. A billentyűs-énekesnő, aki 1970 óta megszakításokkal tagja az együttesnek, nem túl derűlátó a kérdést illetően: „Ha mégis fellépünk, az John [McVie] és Stevie [Nicks] nélkül lesz. Mindazonáltal azt gondolom, kissé megöregedtem én is ehhez, ráadásul egy év ki is maradt. Nem tudom, hogy én is képes lennék-e visszatérni a színpadra.”

 

 

A volt férj, John McVie egészségi állapotára utaló kérdésre így válaszolt a 77 esztendős Christine McVie: „John jelenleg elég gyenge [2013-ban vastagbélrákot diagnosztizáltak nála], de azért jól van, viszont a jövőben nem tudna jó szívvel részt venni a zenekar tevékenységében. Úgy gondolom, a saját életét akarja élni. Van egy bizonyos kor, amikor az ember már nem csinálja szívvel-lélekkel azt, amit régebben.”

Amint látjuk, Lindsey Buckingham gitáros-énekes nem éppen békés távozása után is van elég baja a csapatnak. Ami a zenekar vezetőjét, Mick Fleetwood dobost illeti, róla ezt mondta Christine McVie: „Mick teljes erőbedobással csinálná, én azonban nem jelenteném ki, hogy a Fleetwood Mac turnézni fog, legalábbis ebben az évben biztos nem.”

Megosztás