A Five Finger Death Punch előzenekara eredetileg a Hollywood Undead lett volna a holnapi arénakoncerten, de lemondani kényszerültek az európai vendégszereplést. Helyettük – ahogy a tegnapi szófiai fellépésen is – az Ill Niño és a Solence melegíti be a közönséget.

A Hollywood Undead váratlan logisztikai problémák miatt nem tudta vállalni a Five Finger Death Punch felkérését a turnénak erre a szakaszára. Az egyik beugró a dallamos rockzenében utazó, 2012-ben alakult svéd Solence, akik még nem jártak nálunk, tavaly adták ki harmadik albumukat ’Deafening’ címmel, amely a lenti hivatalos playlistre kattintva végighallgatható.
A morcosabb zenét játszó Ill Niño komoly magyar közönségrutinnal rendelkezik, már ötször is koncerteztek hazánkban, a saját definíciójuk szerint latin metalt játszanak. Az ’Illmortals’-ra keresztelt nyolcadik nagylemezük megjelenését tavaly óta ígérgetik, legutóbb – egy meghiúsult – június 10-i dátumról lehetett hallani a This Is Over című kislemezdal kapcsán még májusban.

 

 

Essen szó a főszereplőről is, a Five Finger Death Punch új stúdióanyaga augusztus 19-én jön ki ’Afterlife’ címmel, amelyről ezen a turnén csak a Welcome To The Circust játszották hébe-hóba annak ellenére, hogy már három előzetest is kiadtak, az alábbi playlistre klikkelve mindhárom meghallgatható.
A holnapi koncerten kapunyitás 18:30-kor, a Solence 19:15-kor kezd, további részletek az esemény Facebook-oldalán, jegyek korlátozott számban még kaphatók a Funcode-nál.

Megosztás