A hír nem meglepő, ugyanis a Five Finger Death Punch legutóbbi európai turnéjának felét már a brit virtuózzal, Andy Jamesszel nyomta le a gárda, most azonban Jason Hook bejelentette, hogy végleg távozik a zenekarból.

Five Finger Death Punch

Tizenegy év után kilépett a Five Finger Death Punchból Jason Hook. A gitáros epehólyag műtétjének komplikációi miatt volt kénytelen kihagyni a zenekar legutóbbi európai turnéját, helyette Andy James ugrott be, akit Budapesten is láthattunk, Báthory Zoliék első magyarországi koncertjén. „Ami a távozásom okát illeti… nos, nem csak egy van. Egész életemben zenekarokban játszottam, és úgy érzem, már mindent megtettem, amit csak lehetett ezen a téren. Itt az ideje átadni a stafétát, és új kihívások elé nézni.” – mondta Hook szűkszavúan a szokásos köszönetnyilvánítások mellett.

A Five Finger Death Punch a napokban adta ki a ‘Decade Of Destruction, Volume 2’ című válogatásanyagát, melynek egyik korábban kiadatlan dalában, a Broken Worldben már Andy James hallható. Ami Jason Hookot illeti, ha minden igaz, nem sokáig hagyja a tokban gitárját, ugyanis új zenéken dolgozik, melyekről hamarosan lerántja a leplet.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás