A Next To None után egy újabb zenekar mutatkozik be, melyben a Dream Theater frontemberének gyermeke az egyik tag. Chance LaBrie (James fia) és csapata októberben adja ki debütáló anyagát.

Falset

A Zach Copeland (ének), Chance LaBrie (dobok), Braeden Kozy (gitár) és Riley Fields (basszusgitár) tagokból álló Falset elérkezett arra a pontra, hogy október 16-án megjelenhet első nagylemezük ’We Follow Or Lead The Way’ címmel. A keverését Nolly Getgood (Periphery) kezébe adták, míg a produceri feladatokat Zach Copeland látta el. A lemezen hallható dalok különböző stílusokból merítenek: metalcore, modern rock, djent és persze a progresszív vonal is megjelenik. A szárnyaló dallamok mellett a virtuóz gitárszólók miatt lesz érdemes erre az anyagra odafigyelni.

Az ifjú LaBrie így mesélt a lemez készítéséről: „A lemezt a nagybátyám villájában vettük fel. Jó érzés volt a világ őrjítő dolgaitól távol, nyugodt körülmények között megírni az anyagot a srácokkal. Aztán Nolly egy egészen új dimenzióba emelte az egészet.”

„Mi csak kísérletezgettünk, hogy milyen zenét tudnánk írni, és ez lett belőle. Nagy örömet okozott a teljes zeneszerzési folyamat” – egészítette ki társát Zach Copeland, a gárda frontembere.

’We Follow Or Lead The Way’ dallista:

01. Kingdom
02. Give
03. Fire At Will
04. We Follow Or Lead The Way
05. Rock Bottom
06. Hollow Saints
07. Dear Heaven Dear Saints
08. Without A Trace
09. 9 Minute Drive
10. Smoke & Mirrors

Falset

A Falsetnek eddig egy EP lemeze jelent meg 2018-ban ’Here We Are’ címmel, ebbe bele is fülelhetsz.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás