Nemrég jött a szomorú hír a zenekartól, hogy dobosuk, Tom Hunting gyomorrákban szenved, két napja pedig elkezdődött kemoterápiás kezelése. Emiatt még az új lemez júniusi megjelenését is elhalasztották.

Tom Hunting

Még februárban Tom Hunting gyomrának felső részében találtak rosszindulatú daganatot, nem olyan rég pedig bejelentette kezelésének kezdetét: „Szeretném felhívni figyelmeteket a nyelőcső- és gyomorbántalmak tüneteire. Ha nem múlnak, menjetek el és ellenőriztessétek!” – figyelmeztetett az ötvenhat éves muzsikus, majd így folytatta: „Nekem nem probléma, hogy beszélek róla, remélem, segítek azzal is, hogy megosztom a tapasztalataimat, azt is örömmel veszem, ha más ugyanezt teszi velem. Győzni fogok! Ha nevén nevezzük az ellenséget, már egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy kinyírjuk. Hát ez volt a rossz hír, a jó hír viszont az, hogy jól érzem magam fizikailag, küzdök ellene, és le fogom csapni, mint a pergődobot. Nagyszerű orvosok vigyáznak rám nagyszerű körülmények közt, készen állok a harcra.”

 

 

Tom betegsége miatt a zenekar úgy döntött, elhalasztja a már kész új album, a ’Persona Non Grata’ megjelenését, ezzel kapcsolatban Gary Holt gitáros ezt mondta: „Ha Tom legyőzi a betegségét és újra ereje teljében püföli a dobokat, hallani fogjátok a legbetegebb lemezünket!”

Megosztás