fbpx

„Slayeresen szól anélkül, hogy Slayer lenne” – foglalta össze Paul Bostaph mindazt, amit tudni kell Kerry King új projektjéről, melynek ő is a részese lesz.

Paul Bostaph / Kerry King

Épp a napokban irtunk arról, hogy Kerry King szólólemezt tervez, melynek pletykák szerint Paul Bostaph, Gary Holt és Phil Anselmo is a részese lehet. Most kiderült, hogy a Slayer ritmusfelelőse biztos, hogy benne van a buliban, sőt a zenéről is elárult némi infót. „Szerintem a legjobban úgy lehetne jellemezni, hogy Kerry a saját stílusában ír. Hogy rock and roll lemez lesz-e? Nem. Olyan lesz, amilyet akartok? Igen. Olyan lesz, mint amilyet vártok? Igen. Nem valami újrahasznosított cucc… Slayeresen szól anélkül, hogy Slayer lenne, de nem szándékosan. Úgy értem, Kerry egész karrierje során a Slayerben írt dalokat, ez az ő stílusa. Ha ebben a stílusban szeretsz írni, akkor mint dalszerző, nem változtatsz csak azért, mert a zenekarodnak annyi.”

Ennek ellenére nem kell azt várni a formációtól, hogy a Slayer hagyatékát viszi tovább, ahogy azt sem, hogy ez majd összehozza ismét a legendás bandát. „Az a helyzet, hogy nem akarunk úgy szólni, mint egy Slayer-bébi, már ha érted, amire gondolok. Ennek ellenére van benne Slayer, és jó lesz, nagyon jó! Hallgatom a zenét, és alig várom, hogy összejöjjek a próbateremben jammelni Kerryvel.” zárta mondandóját Bostaph.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás