Gary Holt egy friss interjúban felfedte, mikor jelenik meg az Exodus következő stúdióalbuma, a ’Persona Non Grata’.

Exodus

2021. június 21-én ’Persona Non Grata’ címmel jelenik meg az Exodus tizenegyedik stúdióalbuma, ezt megelőzőleg csak 2014-ben adtak ki lemezt ’Blood In Blood Out’ címmel. A San Francisco Bay Area veterán thrash ötösfogata a kaliforniai Lake Almanorban stúdiózott Steve Lagudi hangmérnök és Andy Sneap producer segítségével, utóbbi az album végső keverését is végezte.

„Felvettük a dobot, adtunk hozzá némi effektet, két gitársávot rögzítettünk, egyet jobbról, egyet balról, nem sz.rakodtunk négy sávval, mint régebben. Úgy érezzük, a túl hangsúlyos ritmusgitársávok elnyomják magát a pengetést. Lágyabban kezdődik, aztán megvastagodik a hangzás, de nem olyan agresszív. Olyan hangzást akartunk, mint az AC/DC ’Powerage’ albumán a Down Payment Blues kezdő akkordjai” – jellemezte Gary Holt gitáros, a zenekar vezetője az új dalok megszólalását.

Steve Souza énekes is lelkendezett a lemezről: „Ez egy olyan Exodus-lemez, melyben minden benne van, amiről egy rajongó álmodik: brutális, erőszakos, gyors. A szövegek agresszívek, ugyanakkor mélyértelműek, csalódás kizárva. Ami Gary Holtot illeti, ő a fő dalszerző, és egy thrash metal mesterművet alkotott, minden benne van, amiről egy Exodus-albumnak szólnia kell.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás