Új időpontban érkezik hazánkba az Amaranthe a Beyond The Blackkel karöltve, míg jelen állás szerint úgy tűnik, hogy az Alter Bridge nem jön hozzánk pótolni nyári fellépését.

Alter Bridge, Amaranthe

A System Of A Down koncertjéhez hasonlóan az Alter Bridge fellépése is a koronavírus-járvány áldozata lett, ugyanis a Live Nation bejelentette, hogy erőfeszítéseik ellenére nem sikerült új időpontot találniuk az eredetileg július 1-re kiírt koncertnek. „Jegyértékesítő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor megadott email címen a további információkkal. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy visszatérítésként Live Nation koncertutalvány is választható, amely 2021. december 31-ig váltható be, és felhasználható lesz bármelyik Live Nation által szervezett rendezvényre.”

 

 

További részletek ITT találhatóak.

Az Amaranthe és a Beyond The Black december 4-én érkezett volna hazánkba, azonban későbbre halasztották közös turnéjukat, így csak 2021. május 5-én láthatjuk őket Budapesten. „Ezúton tájékoztatunk, hogy a 2020. december 4-re, a Barba Negrába tervezett Amaranthe – Beyond The Black koncert halasztásra kerül, igazodva a turné többi állomásához. A rendezvény új időpontban, 2021. május 5-én kerül megrendezésre a Barba Negrában. A 2020. december 4-re megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra, ezért kérjük, hogy őrizzétek meg a belépőiket! A kedvezményes jegyvásárlási időszakot meghosszabbítottuk. Jegylink ITT. Akik számára az új időpont nem megfelelő, belépőjegyüket a vásárlás helyszínén visszaválthatják 2020. július 10-én éjfélig. A Rock1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzétek. A Ticketportal és a Broadway jegyirodák rendszereiben vásárolt jegyek esetében kérjük, vegyétek fel a kapcsolatot a jegykibocsátó ügyfélszolgálatával.”

További infók ITT.

 

Megosztás