Fergeteges műsorral érkezik Budapestre a Hollywood Vampires, azaz Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen. Az ikonikus sztárokból és rocklegendákból álló négyes július 18-án játszik a Budapest Arénában, vendégük a Seether lesz.

Hollywood Vampires

Július 5-én kezdi meg 2023-as turnéját a Hollywood Vampires a yorkshire-i tengerparton, az Egyesült Királyság legnagyobb, erre a célra épített szabadtéri koncertarénájában, pár nappal később pedig Budapesten koncerteznek. A ’Rise’ című stúdióalbumukon „véresen komoly” muzsikájukkal tisztelegnek a zenetörténelem nagy hősei előtt és persze játsszák a saját dalaikat is. A járvány miatt 2020-ra tervezett turnét el kellett halasztaniuk, de amint lehetőség nyílt, ismét elkezdtek közösen zenélni. A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak. A The Who, a Led Zeppelin, David Bowie, a Motörhead dalaival és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik a repertoárjukat, az alább hivatalos playlistre klikkelve a teljes ‘Rise’ album végighallgatható.

 

 

A Hollywood Vampires 2023-as turnéjának kapcsán a frontember Alice Cooper így nyilatkozott: „Már három éve annak, hogy a Vampires utoljára turnézott. Alig várom már, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A saját zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, amelyik történetesen az egyik legjobb banda a világon! Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buckot és Christ és a többi srácot. Zárd be az ajtókat, tegyél magad köré fokhagymát, mert jönnek a vámpírok!” Joe Perry így folytatta: „Jövő nyáron végre eljön az ideje annak, hogy a hollywoodi vámpírok ismét feltámadjanak! Alig várjuk, hogy eljátsszuk legújabb albumunk, a ’Rise’ dalait. A visszaszámlálás közben egyre jobban izgulunk. Akkor találkozunk és ne feledd: hagyd otthon a fokhagymát!”.

Vendégként csatlakozik a turnéhoz a Seether a Dél-afrikai Köztársaságból, akik idén kiadták a 2020-as ’Si Vis Pacem, Para Bellum’ című albumuk bővített változatát.

Jegyek elővételben kaphatók az Eventim rendszerében, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Hollywood Vampires

Megosztás