Az első kislemezdal animációs videója után most már azt is láthatjuk, hogy zúz együtt a négy zenész a Do Or Die klipjében. Élőben sajnos pont lecsúszunk róluk, júniustól a Pantera előzenekaraként járják Európát.

Elegant Weapons

Megérkezett az Elegant Weapons legújabb kislemezdala, a Do Or Die. A Rainbow-énekes Ronnie Romero, a Judas Priest-gitáros Richie Faulkner, a Uriah Heep-basszer Dave Rimmer és az Accept-dobos Christopher Williams alkotta szupergroup júniustól útra kel, hogy a Pantera előzenekaraként, headlinerként, valamint néhány európai fesztiválon is bizonyítson. Sajnos azonban a mi májusi Pantera-bulijainkon még nem lesznek ott és fesztiváljainkat is elkerülik. Hozzánk legközelebb a prágai O2 Arenában lépnek fel a Pantera vendégeként június 12-én.


„A Do Or Die egy fergeteges nóta arról, hogy ragadd meg a lehetőséget és adj bele mindent! Tégy egy próbát, játssz a szabályok szerint, és tedd azt a legjobb tudásod szerint! Ez a leggyorsabb szám a lemezen, egy élmény játszani! – mondta Faulkner. – Nagyon várjuk már a turnézást, az első turnédátumaink 2023 júniusától kezdődően Európában lesznek. A rajongók súlyos dalokra számíthatnak fülbemászó dallamokkal, remek énekkel és sok riffel! Mindannyian imádunk élőben játszani, és alig várjuk, hogy az Elegant Weaponst színpadra vigyük.”

A ‘Horns For A Halo’ május 26-án jelenik meg a Nuclear Blast kiadó gondozásában, már hazai kereskedésekben is előrendelhető LP-n és CD-n egyaránt, az első bemutatott nóta róla a másfél hónapja debütált Blind Leading The Blind volt.

Bejelentett turnéidőpontok:

június 12. O2 Arena, Prága, Csehország (a Panterával)
június 13. Verti Music Hall, Berlin, Németország (a Panterával)
június 16. Hellfest, Clisson, Franciaország
június 18. Graspop Metal Meeting, Dessel, Belgium
június 20. AFAS Live, Amszterdam, Hollandia (a Panterával)
június 21. edel-optics.de Arena, Hamburg, Németország (a Panterával)
június 23. Komplex, Zürich, Svájc (a Winery Dogsszal)
június 25. Rock Imperium Festival, Murcia, Spanyolország
június 26. Mon Madrid, Madness Live Club, Madrid, Spanyolország (headlinerként)
június 28. Evil Live Festival, Lisszabon, Portugália
június 29. Resurrection Fest, Viveiro, Spanyolország
július 02. Return Of The Gods Festival, Bologna, Olaszország
július 30. Steelhouse Festival, Ebbw Vale, Egyesült Királyság, Wales

Megosztás