Megérkezett a Nick D’Virgilio (Big Big Train), Neal Morse (The Neal Morse Band) és Ross Jennings (Haken) alkotta szupergroup második albumának újabb kislemezdala, amelyet Ross homo ludensként hozott össze egy gyerekjátékkal.

Nick D’Virgilio, Neal Morse és Ross JenningsSophomore’ címmel november 10-én megjelenő albuma ugyanolyan elemekből épül fel, mint a debütáló anyaguk, a ’Troika’. Akusztikus gitár, háromszólamú énekharmóniák és fülbemászó dallamok, kalandozó zenei palettán.
A lemezen hallható tíz dal közül az Anywhere The Wind Blows után most a Tiny Little Firest ismerhetjük meg. Erről Ross így mesélt: „A Tiny Little Fires témája akkor villant be, amikor a fiam játékxilofonjával szórakoztam. Soha nem tudhatod, hogy mikor és hol jön az ihlet, csak élni kell vele. Ezzel a xilofonos dallammal és a váltakozó ütemekkel már akkor kezdett kibontakozni a dal a fejemben, és az első adandó alkalommal megírtam a teljes zenekari demót. Rendkívül gyorsan összeállt, és a végső felvétel a hármunk énekhangjával, Nick élő dobsoundjával és Neal Rick Wakeman-szerű billentyűjátékával alig különbözik attól, amit azon a reggelen megálmodtam.”
A hazai lemezboltokban is előjegyezhető a ’Sophomore’ digipak CD-n és átlátszó piros vinyllemezen.

Megosztás