Új dallal és videóklippel jelentkezett a Dorothy, akik a közelmúltban döntöttek úgy Blahó Brigi gitárossal, hogy külön utakon járnak tovább.

Dorothy

Dodo és Klo természetesen folytatják; az új gitárossal, Balog Anitával már el is készült az első dal, az Amíg együtt dobog. A megújult felállás már jövő hét szombaton, július 11-én megnézhető élőben a Barba Negra Track színpadán, amely a korlátozások utáni első Dorothy-koncert. Dorothy-koncert // Barba Negra Track // 2020.07.11.

Kovács Klaudia dobos az új dalról és a zenekar terveiről: „Nem volt kérdés számunkra, hogy Brigi kilépése után is folytatjuk a munkát, visszük tovább azt, amit lassan kilenc éve elkezdtünk. Nem voltunk könnyű helyzetben, volt néhány álmatlan éjszakánk, de szerencsére megtaláltuk Anitát! A benne lévő elhatározottság, alázat és zenélni akarás nagy erőt és lendületet adott nekünk, még elszántabbak lettünk és még inkább tolni akarjuk azt a bizonyos szekeret előre! Meg is született az Amíg együtt dobog című dal és hozzá rögtön egy klip, ami magáért beszél. Ez itt az új Dorothy, aki »játszani akar«,  hiszen igenis vannak azok, »akikkel együtt dobog«, jöjjön bármilyen próbatétel! A dalon a jól megszokott párosunkkal, Varga Zolival és Molnár Mátéval dolgoztunk együtt. Élőben pedig meg is hallgathatja mindenki, aki kíváncsi rá július 11-én Budapesten, a Barba Negrában! Ez lesz a karantén utáni első koncert, valamint Anita bemutatkozó estje is! Várunk mindenkit szeretettel!”

Dorothy

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás