Új albumra készül a budapesti The Trousers. A hazai garázsrock banda előtte azonban egy új klippel készíti elő a terepet a nagy dobásra, melyet a You Got Me Rollin’ című dalukhoz készítettek.

The Trousers

A napokban mutatta be legújabb videóklipjét a fővárosi garage-hard rock zenekar, a The Trousers. Kőváry Zoliék egy igazi, hamisítatlan turnéklipet álmodtak meg a You Got Me Rollin’ című dalukhoz, mely a legutóbbi nagylemezüket, az ’Invisible Darkness’-t ékesíti.

A zenekar vezetője az Old Time RNR Magazine-nak adott interjújában megjegyezte, egy filmes csapat követte a zenekart az őszi turné egyes állomásaira. „Az volt a koncepciónk, hogy jön velünk filmes az őszi-tavaszi turné egyes állomásaira, és az ott készült felvételek alapján bemutatjuk, hogy miről szól ez a zenekar. A szálakat Péter bátyám (Stoned, Royal Rebels) fia, Kőváry Dani tartotta a kezében, aki filmszakos, rendkívül tehetséges, az ő vezetésével készült az előző klipünk, a Drowning In Numbers is. Ahogy akkor, most is segített Daninak kollégája, operatőrtársa, Havasi Balázs is – mondta Zoli. – A klip tökéletesen visszaadja a The Trousers színpadi jelenlétének esszenciáját, az egyéb részek pedig nagyon személyesek, átjön, hogy mennyire összeszokott társaságról van szó, ami szerintem elengedhetetlen egy zenekar hosszú távú működéséhez. A videó emellett egy sajátos világot, a közép-európaiságot is megörökítette számunkra az underground rockélet nézőpontjából, és mi ezt a világot nagyon megszerettük ez elmúlt évek során.

A zenekar vezetője azt is elárulta, hogy az új, immáron hatodik The Trousers-nagylemez munkálatai is megkezdődtek. „A nagylemezhez tavaly tíz dal született, aminek a demóit Csészivel (Cs. Szabó Zoltán), állandó hangmérnökünkkel, korábbi dobosunkkal készítettük. A számokat most kezdjük el próbálni, hogy a felvételek során már mindenki ismerősként mozoghasson bennük. Igyekszünk egyre jobban csinálni azt, amit már tíz éve célul tűztünk ki magunk elé.”

Kőváry Zoli hozzátette, a járványügyi helyzet miatt elmaradt koncertek, turnék pótlása folyamatosan szerveződik, július-augusztusban cseh és szlovák fesztiválokon játszanak, sőt már az első hazai fellépés időpontját is bejelentette az együttes, szeptember 18-án az I. Budapest Rock City Festivalon áll színpadra hazánk kedvelt garázsbandája.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás