Új koncertlemezzel jelentkezik hamarosan a Destruction. A német thrashereknek spontán jött az ötlet, hogy elkészítsék a ’Born To Thrash – Live In Germany’ névre hallgató anyagot.

Destruction

Május 8-án digitális formában jelenik meg a Destruction új koncertanyaga, a ’Born To Thrash – Live In Germany’. A kiadvány ötlete Schmier szerint spontán jött. „Ezt a különleges koncertet a tavalyi ’Born To Perish’ lemezünk megjelenésének hetében rögzítettük a fantasztikus német Party.San fesztiválon. Aztán jött az a spontán ötletünk, hogy csináljunk egy koncertlemezt ezekben a nehéz időkben, amikor a rajongók és mi zenekarok is a koncertektől függünk. Ez talán segít tartani bennünk a lelket, és visszahoz némi örömet és nagyszerű emlékeket. Ugyanakkor ez az első élő anyaga a Destructionnek a négytagú felállással a legendás ’Live Without Sense’ óta.”

 

 

A zenekar elindított egy weboldalt is (ITT), ahol a rajongók bejelölhetik, hogy mikor és hol volt az első találkozásuk élőben a Destructionnel.

A gárda legutóbbi lemeze tavaly nyáron jelent meg ’Born To Perish’ címmel, melyen a negyedik, új tag, Damir Eskic gitáros is hallható.

Destruction

Megosztás