Kenny Aronoff podcastjében Dee Snider visszaemlékezett azokra az időkre, amikor még folyamatosan úton volt a Twisted Sisterrel, és szembeállította azt jelenlegi bandája nyugisabb tempójával. „Most a Kings Of Chaosszal nincs rajtam nyomás.”

Dee Snider Then Now

A kiváló dobos, Kenny Aronoff a Spotifyon vezet egy podcast-műsort, ennek volt vendége Dee Snider, aki nem hiányolja a keményen turnézós éveket egykori bandájával, a Twisted Sisterrel, elmondása szerint megviselte az az időszak. „Össze voltam szakadva. Amikor turnézni kellett, az egy taposómalom volt. Nem panaszkodom, én választottam, de estéről estére kézben kellett tartani a gyeplőt.” Az énekes a bandán belüli felelősségről ezt mondta: „Én írtam a dalokat, mindent kitaláltam, a videóklipeket is én alkottam meg.”

 

 

A Twisted Sister 2016-ban feloszlott, azóta csak egy-egy alkalomra álltak össze, eközben Snider csatlakozott a Kings Of Chaos nevű szupergrouphoz, melyben többek közt Sebastian Bach, Matt Sorum, Gilby Clarke és Lzzy Hale a társai. „Csak alkalmanként játszunk együtt, nincs rajtam nyomás, hogy jaj, még hat koncert előttem van, vigyáznom kell a hangomra! A fenét, felmegyünk a színpadra és örömzenélünk! Végre megvan ez az érzés a Kings Of Chaosszal. Klassz srácokkal zenélek együtt, több száz vagy ezer embernek, és nem kell minden este játszani” – magyarázta az énekes a különbséget két zenekara között.

Megosztás