Hat év után – újra az A38 Hajó szervezésében, de ezúttal a Dürer Kert Nagytermében – ad Budapesten koncertet a Deathstars! Ráadásul visszatért ikonikus gitárosuk, Cat Casino, aki 2013-ban hagyta el a csapatot, az új lemezre és turnéra már vele készülnek.

Deathstars – Új lemez és turné Cat Casinóval

A történelem ismétli önmagát: a zenekar legutóbb 2014-ben új lemezük tökéletesítése miatt tolta el turnéját, és tette fel annak állomásai közé városunkat. Ezúttal is hasonló a helyzet: négy év szünet után tavasszal indultak volna turnéra, de az új album csak nyár végén érkezik, így ősszel Budapest is felkerülhetett a célpontok közé. Nem számíthatunk így másra, mint egy 120 százalékosra gyúrt új lemezre a nyár végén, és egy grandiózus show-ra október elején, melynek élvezéséhez pont lesz elég idő betanulni az összes új refrént a korábbi dalok mellé.

A skandináv metal egyik legismertebb és legjellegzetesebb formációja idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. A Strömstad városában alakult ötös néhány tagcserén átesett ugyan az évek során, de megmaradt a csak hozzájuk társítható, több stílusból táplálkozó erőnél, ami első lemezeik óta tömegeket állított az oldalukra. Stílusuk black-death alapokra épül, de bátran nyúlnak rock and roll és industrial elemekhez is. Abból kiindulva, mekkora sikerrel söpörtek végig a világ legnagyobb fesztiváljain tavaly nyáron, alkotói korszakuk újabb csúcsára érkeztek. Ennek gyümölcsét először nyár végén a hangszóróinkból, majd október 2-án a Dürer Kert Nagytermében élvezhetjük.

Jegyárak: korlátozott darabszámú kedvezményes elővétel: 4900 Ft.-, 2. körös elővétel / helyszíni jegyár: 5900 Ft.-

Megosztás