Kalapács – Rudán Joe-val közös koncertekkel búcsúztatják az évet

írta Hard Rock Magazin | 2019.12.02.

A Kalapács zenekar nemrég tért vissza egy négyállomásos brit turnéról, melynek keretében a Pokolgép legendás, még az alapító énekessel készült lemezek legjobb dalait vitték színpadra Dublin, Omagh, London és Manchester városokban, ahol állandó társuk a Stress zenekar volt.

A legközelebbi koncerteken Gödöllőn (12. 06.), Miskolcon (12. 07.), Szekszárdon (12. 27.), Szombathelyen (12. 28.) és Békéscsabán (12. 30.) egy Kalapács - Rudán Joe “best of” műsorral lehet élőben látni az énekest a Lord és a Kárpátia állandó társaságában, a zenekar az év utolsó koncertjét pedig december 29-én, Szolnokon, a Metal Karácsony keretében adja.

KALAPÁCS - RUDÁN JOE “Best of” // Kárpátia // Lord
2019. december 6. (péntek) Gödöllő
2019. december 7. (szombat) Miskolc + Cool Head Klan
2019. december 27. (péntek) Szekszárd
2019. december 28. (szombat) Szombathely + Tales of Evening
2019. december 30. (hétfő) Békéscsaba + Palmetta 
KALAPÁCS // Smoking Frog - Metal Karácsony
(2019. december 29. Váróterem Klub, Szolnok)

A “Kutyaszemmel – Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért!” néven indult jótékonysági program harmadik felvonása kezdődött meg november 20-án, melynek fő célja a társadalmi érzékenyítés a menhelyi kutyák helyzete iránt, és online adománygyűjtés a leginkább nélkülöző, jellemzően vidéki menhelyeknek. E kezdeményezés mögé állt be Kalapács József is egy facebookos bejegyzésben, melyben erre hívja fel a figyelmet. Hasonló nemes ügyet támogatott egy hónappal korábban is, ekkor a Macskák színdarab többi színészével (Madách Színház) együtt fotózkodott a Vigyél Haza Alapítvány mentett kutyáival.

A megosztott Facebook-bejegyzés, illetve a támogatás részletei ITT olvashatóak.