fbpx

Udo Dirkschneider – "Soha ne mondd, hogy soha"

írta CsiGabiGa | 2017.01.16.

Bár korábban éppen neki nyilatkozta, hogy soha többé nem játszik Accept-dalokat, egy friss Mitch Lafon-interjúban Udo Dirkschneider azt mondta, olyan nagy az érdeklődés a Dirkschneider produkcióra, hogy talán a jövőben is lesznek ilyen koncertek.

Arról beszélt, hogy esetleg meghosszabbítja a Dirkschneider "Back To The Roots - Farewell To Accept" turnéját, mely az utolsó alkalom, hogy klasszikus Accept-dalokat énekel. Azt mondta: „Most február elején ér véget a turnénk, aztán tartunk egy rövid szünetet, majd elkezdünk dolgozni az új U.D.O.-albumon. De a nyár folyamán – úgy értem, eltart egy darabig, míg az új lemez kijön – van egy csomó ember, aki szívesen viszontlátna minket a nyári fesztiválokon Európában. Így azt mondtuk, oké, miért ne? Szóval ahelyett, hogy otthon ülnénk, menjünk és csináljuk! Ez a terv 2017-re pillanatnyilag. És soha nem tudhatod, mi lesz. (nevet)”

A kérdésre, hogy lehetséges-e, hogy a "Back To The Roots - Farewell To Accept" turné folytatódni fog 2017 végéig, Udo azt mondta: „Nem tudom. Majd meglátjuk. Úgy értem, soha ne mondd, hogy soha. Mindaddig, amíg az emberek ennyire érdeklődnek irántunk, hogy ezt csináljuk, miért ne? Nem probléma. Bármelyik percben visszajöhetünk az U.D.O.-val, de ha van érdeklődés – és úgy néz ki, nagy az érdeklődés a Dirkschneider-dolog iránt –, ha csináljuk, yeah, ha nem [megvonja a vállát].”

A turnéval, melyről CD és LP formában hanganyagot is jelentettek meg, hozzánk is eljutottak tavaly márciusban. Jelenleg Amerikában turnéznak, ott készültek az alábbi rajongói felvételek a január 11-ei koncerten a clevelandi Agorában.

Legutóbbi hozzászólások