Paul Masvidaltól érkezett a hír, miszerint tervei között szerepel egy új Cynic-lemez, de két elvesztett zenésztársáról is szeretne megemlékezni egy online koncert keretei között.

Paul Masvidal

A Cynic alapítója, Paul Masvidal az egyik közösségi oldalon beszélt arról, hogy tervei között szerepel egy új lemez, amely még idén megjelenhet, ezen felül pedig egy online koncerttel emlékezne meg tavaly elhunyt egykori zenésztársairól, Sean Reinertről és Sean Malone-ról.

Amikor meghallottam Malone halálának hírét, teljesen eltávolodtam a kreatív munkától, úgy éreztem, mintha hirtelen nyakig lennék a futóhomokban – írta üzenetében Masvidal. – Hetekig képtelen voltam gitározni, és azt vettem észre magamon, hogy az összes energiámat az otthonom rendbetételére és tisztán tartására fordítom. A bánat a legerősebb érzés, minden mást elsöpör. Köszönöm nektek a sok támogatást és vigasztalást, arra emlékeztetett a sok üzenet, hogy együtt vagyunk ebben a helyzetben, a Cynic-család pedig kitartott a kaleidoszkopikus változások közepette. Egy új lemez érkezik az új évben, mellette pedig azt tervezem, hogy egy virtuális megemlékezést tartunk Malone és Reinert tiszteletére.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás