A múlt héten a Tool előtt bemelegítő Brass Against 11 nap után ismét fellép Budapesten, a telt házasnak ígérkező bulira az Akvárium rendszerében már elkelt minden jegy, de még nincs minden veszve!

A Brass Against olyan felvezetést tolt a május 24-i Tool koncert előtt, hogy csak lestünk! A csapat igazából egy extravagáns fúvószenekar, amelyben helyet kap gitár, basszusgitár és dob is, meg az exhibicionista Duracell-nyuszi énekesnő Sophia Urista. A saját kompozícióik mellett teljesen egyedi felfogásban és kőkemény hangszereléssel játsszák olyan nagy nevek dalait, mint a Tool, Rage Against The Machine, Soundgarden, Black Sabbath, Led Zeppelin, Audioslave és System Of A Dawn.
A Tool turnéjának vége, de ők headlinerként folytatták 51 állomásos európai köncertkörútjukat, amelynek keretében holnap visszatérnek hozzánk, az Akvárium színpadán lépnek fel. A megérdemelt érdeklődésnek köszönhetően telt házas a buli, de az Eventimnél még lehet jegyet vásárolni, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

 

 

Megosztás