Július 3-án huszonhatodik nagylemezét adja ki ’No’ címmel a Boris, amiről Loveless címmel egy eszeveszett új dal már meg is hallgatható.

Boris

Az 1992-ben, Tokióban alakult Boris a Melvins ’Bullhead’ című nagylemezének nyitódaláról kölcsönözte a nevét. Az extremitástól és szélsőségektől sem mentes lemezeik egészen eltérő elegyet alkotnak, melyekre olyan stílusok jellemzőek, mint a drone, a doom, az experimentális zajzene, a stoner és a punk rock. Az 1996-ban megjelent ’Absolutego’ című első nagylemezüket minden idők egyik legjobb drone lemezének tartják. Adtak ki közös albumot a zajzene ikonjával, Merzbow-val, a drone metal legjelesebb képviselőjével, a seattle-i Sunn O))) zenekarral és a japán legendával, Keiji Hainóval.

A japán zenekar új albuma július 3-án jelenik meg ’No’ címmel, amiről egy dal már meg is hallgatható alább. Őrületes punkos tempó, ízes gitárszóló, s gyors ritmusváltások jellemzik a Loveless első felét, mely inkább a trió korai lemezeire jellemző. A szám második felében a stoner doom és a sludge metal hatásai lelhetőek fel, melyek az elmúlt időszak lemezeire jellemzők.

’No’ dallista:

01. Genesis
02. Anti-Gone
03. Non Blood Lore
04. Temple of Hatred
05. 鏡 -Zerkalo-
06. HxCxHxC -Parforation Line-
07. キキノウエ -Kiki no Ue-
08. Lust
09. Fundamental Error
10. Loveless
11. Interlude

Takeshi – ének, gitár, basszusgitár
Wata – ének, gitár
Atsuo – ének, billentyű, elektronika

Meghívott vendég:
Katsumi (Fundamental Error)

Boris

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás