Egy reneszánsz korabeli vásári forgatagba kalauzol el minket a Blackmore házaspár a ‘Nature’s Light’ címadó dalában.

Blackmore’s Night

Március 12-én érkezik a lemezboltokba a Blackmore’s Night tizenegyedik stúdióalbuma, a ‘Nature’s Light’ történetéről Candice Night így mesélt: „Ez a lemez a természetről szól, aki egy igazi királynő, valamint a mindennapi csodák egyszerűségéről és varázsáról, melyek közvetlenül a szemed előtt zajlanak. A zenénk is menekülés a modern kor stressze és nyomása elől. Utazás vissza az időbe egy egyszerűbb, varázslatos időbe, ahol a zene belép a szívedbe és a lelkedbe.”

A Once Upon December és a Four Winds után most a címadó dalt ismerhetjük meg, amely a harmadik kislemeze az újdonságnak. Ritchie Blackmore szerint a Nature’s Light dalt a reneszánsz vásári mulatságok különleges varázsának szentelték: „Hallottam egy ehhez hasonló dallamot, aztán fogtam és odaadtam Candice-nek. Azt mondtam: »Ez olyan embereket ábrázol, akik egy szertartásos vásári mulatságba mennek, amin még a király és a királynő is tiszteletét teszi.« És meg kellett rendeznünk ehhez egy látványos lovagi tornát is!”

Akik a 2 CD-s mediabook verziót rendelik meg, a lentebb olvasható klasszikusokat hallhatják a bónuszlemezen. A vinyl kiadványok szerelmeseinek pedig ajánlott a sárga színű LP-t mielőbb beszerezni, mert korlátozott példányszámban készült.

‘Nature’s Light’ mediabook dallista:

CD 1: Nature’s Light:

01. Once Upon December
02. Four Winds
03. Feather In The Wind
04. Darker Shade Of Black
05. The Twisted Oak
06. Nature’s Light
07. Der Letzte Musketier
08. Wish You Were Here (2021)
09. Going To The Faire
10. Second Element

CD 2: Blackmore’s Night Classics:

01. Shadow Of The Moon
02. Under A Violet Moon
03. Storm
04. Way To Mandalay
05. Streets Of London
06. Empty Words
07. Believe In Me
08. Dancer And The Moon
09. All Our Yesterdays

Blackmore’s Night -Nature's Light


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás