A Jennifer Haben énekesnő köré szerveződött csapat, a Beyond The Black új lemeze, a ’Hørizøns’ június 19-én jelenik meg. Erről hallgathatod meg most a második dalt Golden Pariahs címmel.

Beyond The Black – Új albummal jönnek Budapestre

Jennifer Haben az új albumról: „A 2019-es év volt a zenekarunk karrierjének legsikeresebb éve, ezek után roppant izgatottan, alig vártuk, hogy visszatérjünk a stúdióba, és újra megkezdjük a dalírást – azt a gyors és lenyűgöző fejlődést, ami az együttesben az előző albumunk óta történt, zeneileg is rögzíteni kell, hogy mindenki hallhassa és láthassa. A ‘Hørizøns’ egyértelműen Beyond The Black-album, de oly sok új arculattal és személyiséggel egészíti ki a klasszikus Beyond The Black stílust, ami valódi zenekari albummá teszi. Számunkra ez határozottan kötéltánc volt, és úgy érezzük, hogy a legteljesebb mértékben sikerült teljesíteni a feladatot. Ne kerülgessük a forró kását, rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a ‘Hørizøns’ az eddigi legjobb Beyond The Black-album.”

 

 

Korábban már bemutattak egy dalt, a Myseryt, most következzen a Golden Pariahs.

December 4-én az Amaranthe társaságában dupla headliner koncertet tervez a Beyond The Black a Barba Negra Music Clubban, a koncert Facebook-eseményét ITT találod.

Megosztás