Kinek a pap, kinek a papné, kinek a pap húga! Vagy valami hasonló. Bejelentette 2020-as Európa-turnéját az Amaranthe, mégpedig a Beyond The Black zenekarral közösen. Hozzánk december 4-én érnek el, a Barba Negra Music Clubban lépnek fel.

Amaranthe / Beyond The Black – Co-headlining turnéval jönnek

Aki szereti a frontcsajos modern dallamos metalt, az örülhet, mert december 4-én visszatér Elize Ryd és a nemrég a Sabaton vendégeként nálunk járt Amaranthe egy teljes műsorral, ráadásul egyenlő partnerként hozzák magukkal a Jennifer Haben vezette Beyond The Blacket.

 

 

Olof Mörck, az Amaranthe alapító gitárosa ezt mondta az együttműködésről: „Épp most végeztünk a Sabatonnal folytatott fantasztikus turnéval, de az Amaranthe már most hihetetlenül lelkes, amiért idén ősszel teljes hosszúságú műsort játszhat egész Európában! És megosztjuk a színpadot német fegyvertársainkkal, a Beyond The Blackkel, tehát egész este hangulatos dallamos metal várható, amely kielégítheti még a legkényesebb ínyencek ízlését is! Sok mindenre számíthattok a koncerteken a részünkről: teljesen új vizuális élmény, megújult dallista – és nagyon sok új zene! Ki ne hagyjátok a turnét, ha ősszel egy közeli városban állunk meg!”

Beyond The Black frontembere, Jennifer Haben hozzátette: „Nagyon örülünk, hogy egyesíthetjük erőinket az Amaranthe-tal a legnagyobb turnéra, amelyet mindkét együttes valaha játszott. A Beyond The Black és az Amaranthe tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és készen állunk arra, hogy óriási élménnyé tegyük számotokra ezeket az estéket!”

A jegyárusítás hatalmas kedvezményekkel március 4-én 10 órakor indul a Rock1 oldalon, addig is érdemes máris bejelölni az esemény Facebook oldalát.

Jegyárak:

5.999.- Ft – Early Bird – 2020. 03. 31-ig vagy a készlet erejéig,
6.999.- Ft – elővételben 2020. 08. 31-ig,
7.999.- Ft – elővételben 2020. 11. 30-ig,
8.999.- Ft – 2020. 12. 01-től elővételben és a koncert napján.

Megosztás