Miközben mindenki rakosgatja át 2022-re az őszi turnéjait, a Beast In Black még kitart, sőt, egy új nagylemezt is beharangoztak, melynek dalait akár a budapesti koncerten is hallgathatjuk már.

Beast In Black

A jövő elkezdődött: a Beast In Black egy új, csillogó fémkorszakba indul fényes jövője felé. A zenekar bejelentette új albumát, és leleplezte annak fantasztikus borítóját, amely a cyberpunk izgalmas világába repíti a hallgatót. A ‘Dark Connection’, a nemzetközi brigád harmadik albuma október 29-én jelenik meg a Nuclear Blast Records gondozásában.

 

 

Anton Kabanen gitáros így vezette fel a lemezt: „Lépj be a cyberpunk világába! Repülő autók, burjánzó metropoliszok, neonfényes völgyek, érzelemmentes gyilkosok, gynoidok, a végzet asszonyai, árnyékszerű karakterek, halálvágy, tiltott szenvedély, egy életen át tartó szerelem, űrutazás… Mindezeket és még sok mást is rejt a ‘Dark Connection’. Olyan cyberpunk animék szolgáltak alapvető inspirációs forrásként, mint az Armitage III, Cyber City Oedo 808, AD Police, Battle Angel Alita és Bubblegum Crisis, valamint Ridley Scott halhatatlan klasszikus mozija, a Szárnyas fejvadász. És mint mindig, egy Beast In Black album nem létezhet Kentaro Miura manga és anime alkotásának, a berzerknek a hatása nélkül. Sajnos a közkedvelt szerző még az album készítése közben elhunyt, így a ’Dark Connection’-t az ő emlékének ajánljuk.”

A ‘Dark Connection’ dallistája:

01. Blade Runner
02. Bella Donna
03. Highway To Mars
04. Hardcore
05. One Night In Tokyo
06. Moonlight Rendezvous
07. Revengeance Machine
08. Dark New World
09. To The Last Drop Of Blood
10. Broken Survivors
11. My Dystopia
12. Battle Hymn (Manowar-feldolgozás)
13. They Don’t Care About Us (Michael Jackson-feldolgozás)

Beast In Black - Dark Connection

Megosztás