Szűk egy év leforgása alatt mind a Beast In Black, mind a Gloryhammer duplázik hazánkban, ugyanis a jövő januárban esedékes közös turnéjuk egyik állomása a Barba Negra lesz. Előttük a Brothers Of Metal lép fel.

Beast In Black - Gloryhammer

Fenevad és unikornis egy színpadon, merész húzás! De jövő év elején megtörténik, ugyanis a Molnár Mátét is a soraiban tudó Beast In Black a nem oly rég énekescserén átesett Gloryhammerrel közös Európa-turnéra indul, aminek szerencsére magyarországi állomása is lesz! A Beast In Black alig 3 hónapja tett látogatást Budapesten, akkor a Firewind társaságában adtak egy igen emocionális koncertet, a Gloryhammer pedig újév után pár nappal lépett fel az Alestorm előzenekaraként hazánkban. A dolog pikantériája, hogy a Gloryhammer akkor is és most is egy magyar zenészt is soraiban tudó együttes előtt lép fel. A jövő évi co-headliner turnénak a ‘The Exclusive Double Headline Tour’ nevet adták. Míg a finnek vélhetően a ’Dark Connection’ anyaggal érkeznek, addig a Sozos Michael énekessel érkező csapat a pár napja kiadott ’Return To The Kingdom Of Fife’ albumra építheti programját. A 2024. január 20-i buli előzenekara a svéd Brothers Of Metal lesz a Barba Negra Red Stage-en.

 

 

A CONCERTO Music bemutatja: ’Glory And The Beast Tour’
Beast In Black, Gloryhammer, Brothers Of Metal
Budapest, Barba Negra, 2024. január 20. 18.00
Jegyek a Rock1 rendszerében vásárolhatók. A jegyértékesítés június 9-én 16 órakor kezdődik, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Glory and the Beast

Megosztás