November 18-án érkezik a következő Ayreon-újrakiadás. A frissített hangzású ’Universal Migrator Pt. 1 & 2’-ről most a Damian Wilson főszereplésével megszólaló Druids Turn To Stone-t hallgathatjuk meg.

Arjen Lucassen

A Mascot Label Group november 18-ra tűzte ki a felújított hangzású ’Universal Migrator Pt. 1 & 2’ megjelenését. A 2000-ben megjelent kétrészes mű most egy kiadványban lesz kapható, amelyet maga az alkotó, Arjen Lucassen frissített fel. Az eredetileg a ’Flight Of The Migrator’ albumon hallható Into The Black Hole után most a ’The Dream Sequencer’-ről is hallhatunk egy dalt, a Druids Turn To Stone-t. Erről így mesélt Arjen: „A Druids Turn To Stone máig a kedvencem az ’Ayreon Universe’ koncertlemezről, főleg Damian Wilson barátom elképesztő teljesítménye miatt. Még mindig emlékszem, amikor annak idején elküldtem neki a dal demóját, nem volt teljesen meggyőzve. Talán részben a Stonehenge-ről szóló, veszélyesen Spinal Tap-közeli szöveg miatt. Haha! De ő emberfeletti magasságokba emelte ezt a dalt, megmutatva sokoldalú és jellegzetes hangjának minden aspektusát. Az újrakevert verzióban megpróbáltam a számot szellősebbé tenni, és minden apró finomságot a felszínre hozni. Remélem, sikerült!”
A hazai lemezboltokban is elérhető lesz a ’Universal Migrator Pt. 1 & 2’ 3 CD-s, 5 CD+DVD-s artbook változatban és különálló dupla-dupla vinylen.

 

 

 

 

Megosztás