fbpx

Hamarosan lejár a közösségi finanszírozási kampánya a karanténprojektnek indult At The Movies nagylemeznek, nyilvánossá vált a bónuszdal is: a Far From Over az 1983-as ‘Staying Alive’ című filmből.

At The Movies

Szerencsére nem a Gibb-fivérek címadó slágeréhez nyúltak Chris Laney-ék, hanem Frank Stallone és Vince DiCola szerzeményét, a Far From Overt dolgozták fel a ‘Szombat esti láz’ folytatása, az ‘Életben maradni’ című film soundtrack albumáról. Ezzel teljessé vált a kép, lehullt a lepel a korábban titkosként kezelt bónuszdalról is.

Chris Laney (Pretty Maids) gitáros-billentyűs a koronavírus okozta bezártság miatt felgyülemlett energiáját és szabadidejét abba ölte, hogy Björn Strid (Soilwork, The Night Flight Orchestra) énekessel létrehozott egy ütős karanténcsapatot, akik a ’80-as évek legnagyobb mozislágereit ültették át 21. századi köntösbe. Az At The Movies projekt annyira tűzbe hozta a rajongókat, hogy sokan kérték, sőt követelték, hogy e filmzenék újrahangszerelt változatait tegyék elérhetővé a digitális platformokon, vagy CD-n és vinyl lemezen. Közösségi finanszírozási kampányt indítottak ennek megvalósítására, mivel ez független vállalkozás. 52 óra alatt teljesült a kitűzött 10 000 eurós cél (jelenleg már 250 százalékon állnak), így valóban nekiálltak a gyártásnak és a ‘The Soundtrack Of Your Life Vol. 1’ augusztusban megjelenhet CD-n és a digitális felületeken is, a vinyl kiadásra szeptemberig várni kell. A karantén alatt készített és megosztott 10 dalon kívül volt egy bónuszdal is a lemezen, melyről csak most rántották le a fátylat. A Far From Overben Björn Strid mellett Linnéa Vikström Egg énekel.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás