Új albummal jelentkezik májusban az Artillery. A banda tizedik lemeze az első a sorban a 2019-ben elhunyt Morten Stützer nélkül.

Artillery

A Metal Blade Recordsnál jelenik meg május 7-én az Artillery tizedik lemeze ‘X’ címmel. A szóban forgó album az első anyag a 2019-ben elhunyt Morten Stützer gitáros nélkül. „Nehéz volt az elvesztése, még annak ellenére is, hogy 2016 óta nem játszott velünk a koncerteken – mondta a zenész testvére, Michael Stützer. – Morten különleges zenész volt, egy vicces srác, és halála után merült fel bennem először a gondolat, hogy abbahagyom a zenélést. De mindig azt mondta, hogy akkor is folytatnom kell az Artilleryt, ha ő már többé nem lesz velünk. Nagyon fog hiányozni!”

 

 

Az új albumról egy dal, az In Thrash We Trust máris meghallgatható, előtte azonban olvasd el Michael gondolatait az új anyagról! „Azt akartuk, hogy meglegyenek a dalokban a tipikus Artillery-stílusjegyek, mint a riffek, a fogós részek, ráadásul az agresszív és dallamos részek szokásos kombinációjában. Mindig a dallamos thrash metalt akarjuk ötvözni a ’70-es, ’80-as évek súlyos hangzásaival, ezúttal pár dalban pedig néhány új elemmel. Nem kell nagyon megerőltetnünk magunkat, amikor lemezt készítünk, mivel imádjuk azt, amit csinálunk.”

‘X’ dallista:

01. The Devils Symphony
02. In Thrash We Trust
03. Turn Up The Rage
04. Silver Cross
05. In Your Mind
06. The Ghost Of Me
07. Force Of Indifference
08. Varg I Veum
09. Mors Ontologica
10. Eternal Night
11. Beggars In Black Suits

Artillery

Megosztás