A brit metalcore sztárok már kilenc alkalommal koncerteztek hazánkban, ezzel összecseng nálunk, hogy hamarosan érkezik a kilencedik albumuk.

Architects

’For Those That Wish To Exist’ címmel jelenik meg az Architect következő nagylemeze február 26-án, első hivatalos előzetesként az Animals című dalra készítettek videót.

 

 

A lemez súlyos témát feszeget: milyen szerepet játszik az ember a Föld lassú elpusztításában, és milyen jövő vár rá így? A banda tagjai mindig is felemelték szavukat a Föld kizsákmányolása, az állatvilág pusztítása ellen, a lemez üzenete ezúttal felszólítás az emberiség felé, hogy szakítson az eddigi szokásaival és térjen fenntartható útra.

Dan Searle dobos, aki a szövegek egy részét jegyzi, így nyilatkozott: „Ez az album szembesít a saját tehetetlenségünkkel, hogy képtelenek vagyunk úgy változtatni az életvitelünkön, hogy fennmaradhasson az emberi faj és a bolygónk. Tükröt akartam magunk elé tartani, és feltenni a kérdést, hogy mi a teendő a politikusokra mutogatás helyett? A világ hozzászokott, hogy mindig másra tolja a felelősséget, amikor azt személyesen kellene vállalni. Ott kezdődik minden, hogy a változásnak a fejekben kell megtörténnie.”

Az albumon közreműködik Winston McCall a Parkway Drive-ból, Mike Kerr a Royal Bloodból, és Simon Neil a Biffy Clyróból.

’For Those That Wish To Exist’ dallista:

01. Do You Dream Of Armageddon?
02. Black Lungs
03. Giving Blood
04. Discourse Is Dead
05. Dead Butterflies
06. An Ordinary Extinction
07. Impermanence (feat. Winston McCall – Parkway Drive)
08. Flight Without Feathers
09. Little Wonder (feat. Mike Kerr – Royal Blood)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath (feat. Simon Neil – Biffy Clyro)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe

Architects - For Those That Wish To Exist

Megosztás