Megjelent az Amaranthe eddigi legkalandosabbra sikerült lemeze, a ’The Catalyst’, amit a Dragonforce és az Infected Rain társaságában Budapesten is bemutatnak. A címadó dal videójával hangolódhatunk a nőnapra eső koncertre.

Amaranthe

Megjelent az Amaranthe legújabb albuma, a ’The Catalyst’, melyet a lemez címadójához készült videóval ünnepeltek meg. Nem mellesleg szerdán elindult a csapat Európa-turnéja is: „A szállóige szerinti sas leszállt! Néhány évnyi kemény munka, verejték és némi vér után rendkívül büszkék vagyunk rá és egyenesen felvillanyoz bennünket, hogy a legújabb albumunk világszerte elérhető! Tényleg megszállott alkotómunkával, önvizsgálattal és új utak keresésével telt az elmúlt időszak. Reméljük, hogy ízléseteknek megfelelő lett a végeredmény, ha így van, akkor gyertek el az egyik közeli városba, ahol a ‘The Catalyst World Tour’ megáll!”
Az pedig Budapest, ahová március 8-án érkezik a három csapatból álló felállás. A co-headliner turné másik fő bandája a nemrég Taylor Swift-feldolgozással jelentkező Dragonforce, előttük az Infected Rain melegíti be a közönséget. Aki nem akar lemaradni az eseményről, húzzon bele, ugyanis a jegyek 75%-a már elfogyott!

 

 

Megosztás