Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Alpárfeszt 2020. szeptember 3-5. között Tiszaalpáron, amit bátran mondhatunk a Tisza mentén lévő legbarátságosabb zenei összejövetelnek.

Alpárfeszt

A Riverside Booking által szervezett – a vírushelyzet miatt júliusról szeptemberre dátumozott – fesztivál idén sem szűkölködik fellépőkben, hiszen olyan bandákat hallhatunk a három nap alatt, mint a Don Gatto, a Warchief Band, a KIES, a Lazarvs, az Idegen, a Dungaree, a D Λ R K M E S S, a Witch Bone Garden, vagy a Let the cigar die. A szervezők különös figyelmet fordítanak a nézők egészségére, biztonságára és a napi korlátozott létszám betartására. Az eseményre való bejutáshoz előregisztráció szükséges, amihez egy egyszerű dolgot kérnek a szervezők:

„Közérdekű információ! Elindult a regisztráció, és a következő a dolgotok:

1, Az [email protected] e-mail címre küldjétek el a neveteket és azt, hogy melyik napon szeretnétek részt venni.
2, A regisztrációtok a válasz e-mail megérkezése után lesz érvényes.

Az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltakra hivatkozva az adataitok törlésre kerülnek 2020 szeptember 6-án.

A regisztrációra a kialakult vírushelyzet miatt életbe lépő 500 fős limit miatt van szükség. Megértéseteket köszönjük!”

A rendezvény ezúttal is a Régi tüzépen lesz megtartva, ahol a bejáratnál hőmérős ellenőrzés is lesz a csomagok és táskák felülvizsgálata mellett. Jegy- és bérletinfókról tájékozódjatok az Alpárfeszt Facebook-eseményében!

Szóval ne feledjétek, idén is Alpárfeszt, ahol csak jó zene lesz!

Alpárfeszt


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás