A kétnaposra nőtt Nagy Karácsonyi PunkÜnnepen kétszer is fellép a zenekar, akik a nemrég megjelent ’Totálkor’ című anyagukat is bemutatják.

CAFB

A C.A.F.B. mindig is híres volt a titokzatosságáról, így most sem meglepő, hogy a banda egy csapásra rukkol elő két jó hírrel is. Csaknem két év után, decemberben újra Budapesten koncertezik az immár három évtizede működő punkbrigád, méghozzá a ’XV. (Dupla) Nagy Karácsonyi Punkünnep’-en teszi majd tiszteletét, többek között a Prosectura, a HétköznaPI CSAlódások és még 12 másik punkbanda társaságában. A korábbi évek hagyományait követve további két csapat beszavazásos alapon lehetőséget kap nulladik fellépőként, ennek részletei az esemény Facebook-oldalán lesznek elérhetőek. Idén a Kék Yuk/Vörös Yuk befogadóképességének korlátai miatt duplázásra kerül a buli, egy lesz karácsony előtt (december 18.), egy pedig karácsony után (december 26.). A két programban lesznek átfedések, de nem lesznek azonosak, a jegyértékesítés csütörtökön indul, erről információ később lesz elérhető a fentebb említett Facebook-oldalon.
Egyszer remélhetőleg a 2020-ban elmaradt 30. jubileumi C.A.F.B.-koncertre is sor kerül majd.

A másik jó hír, hogy a ritkán koncertező punkok új anyaggal is jelentkeztek. Mivel az elmúlt másfél évben tomboló járvány miatt a csapat egyelőre képtelen volt befejezni a régóta ígért C.A.F.B.-albumot, így a ’Totálkor’ címre keresztelt digitális EP tulajdonképpen egy kicsit inkább ízelítőül szolgál, mivel hallható rajta néhány olyan dal is, amely majd a megkésett nagylemezen biztosan helyet kap. A ’Totálkor’-on hallható hat dal közül az egyik a karantén-szituációt feldolgozó Kártyavár című nóta, ez amolyan előzetesként már tavasz óta meghallgatható, a lenti hivatalos playlistre kattintva az egész EP elérhető.

’Totálkor’ dallista:

1. Kártyavár
2. Negatív kód
3. Nem kell
4. Szükségállapot
5. Ha ha ha média
6. Utolsó őrület

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!