Meghallgatható az első dal az Almanac új lemezéről, mely márciusban kerül boltokba. Victor Smolski zenekara megváltozott felállással fordult a ’Rush Of Death’ albumra, azonban elmondásuk szerint a lendület a régi maradt.

Almanac – Újabb részlet a bónusz DVD-ről: Self Blinded Eyes

A Nuclear Blast gondozásában jelenik meg március 6-án az Almanac új albuma ’Rush Of Death címmel. Alább egy dal, a Predator már meghallgatható, sőt az album tartalma is megsasolható. A főnök, Victor Smolski gitáros korábban a következő gondolatokat fűzte a lemezhez. Az új Almanac-felállás nagyon jól működik, úgyhogy a legutóbbi headliner turnénk és fesztiválsorozat után – mely érintette Németországot, Csehországot, Oroszországot és Koreát is – tökéletesnek tűnt az időzítés arra, hogy stúdióba vonuljunk. Rengeteg időt töltöttem dalszerzéssel és sokat gondolkodtam azon, hogy mi befolyásolta a stílusomat a több mint harmincéves pályafutásom alatt. Vannak a kemény riffekkel tarkított dalok, mint a Unity és a Soundchaser a Rage-től, a bombasztikus nagyzenekar a Suite Lingua Mortisban és a változatos énekes részek, valamint őrült szólók a Lingua Mortis Orchestrában. Az összes hatást megtalálhatod az új Almanac-albumon, a ’Rush Of Death’-en, melyet néhányan meglepően súlyosnak találhatnak majd. Ez egy nagyon gitárorientált album, melynek két része van: az első energikus metaldalokkal és nagyzenekar nélkül, a másik pedig (mely nem kevésbé súlyos) az epikus Suite Lingua Mortis Part 2, amit ugyanazzal a szimfonikus zenekarral rögzítettünk, mint a ’Speak Of The Dead’ című Rage-albumon található első részt.”

A lemezen vendégek is feltűnnek, ugyanis a Gamma Rayből Frank Beck énekes segített be, valamint Marcel Junker. A szövegek terén Smolskiék pedig a gladiátor témakört ültették át a modern világba, és az autóversenyzőket festik le úgy, mint modern gladiátorok, vagyis erre utal a lemez borítója is. Kapcsolódó hír, hogy az anyaghoz egy bónusz DVD is társul majd, aminek tartalma alább csekkolható le.

’Rush Of Death’ számlista:

01. Predator
02. Rush Of Death
03. Let The Show Begin
04. Soiled Existence
05. Bought And Sold
06. The Human Essence
07. Satisfied
08. Blink Of An Eye
09. Can’t Hold Me Back
10. Like A Machine

Bónusz DVD:

LIVE IN KOREA AT JEONJU ULTIMATE MUSIC FESTIVAL, August 3rd, 2019, Jeonju Stadium

01. Morituri Te Salutant
02. Prelude Of The Souls
03. Innocent
04. Hands Are Tied
05. Children Of The Sacred Path
06. Down
07. Empty Hollow
08. Hail To The King
09. Soundchaser
10. Self-Blinded Eyes

LIVE IN BELARUS/MINSK, March 16th, 2019, Club Republic

11. Innocent
12. Self-Blinded Eyes
13. Hands Are Tied

LIVE IN KOREA AT JUMF, August 4th, 2018, Jeonju Stadium

14. No More Shadows

LIVE IN RUSSIA/MOSCOW AT BIG GUN FESTIVAL, July 28th, 2019

15. Soundchaser

Almanac: Rush Of Death
Megosztás