Már a második kislemezes dalról is lerántotta a leplet a Victor Smolski vezette Almanac. A csapat március 6-án adja ki új lemezét ’Rush Of Death’ címmel.

Almanac

A Nuclear Blast gondozásában jelenik meg március 6-án az Almanac új albuma ’Rush Of Death címmel. Alább Predator és DVD-előzetes után most a Bought And Sold hallgatható meg. A főnök, Victor Smolski gitáros a következő gondolatokat fűzte a lemezhez az új dal kapcsán: „A ’Rush Of Death’ nemcsak az eddigi legsúlyosabb Almanac-album, hanem a zenei stílusom best ofja: súlyos gitárriffek, bombasztikus nagyzenekari részek, sokrétű dallamok és gyors szólók. Akinek tetszett a Suite Lingua Mortis – melyet a Rage ’Speak Of The Dead’ című lemezéhez írtam –, az megtalálja annak folytatását, a Suite Part II-t az új Almanac-lemezen. Az erőteljes Bought And Sold az egyik azon öt dal közül, melyek a gladiátorok történetét dolgozzák fel.”


A lemezen vendégek is feltűnnek, ugyanis a Gamma Rayből Frank Beck énekes segített be, valamint Marcel Junker. A szövegek terén Smolskiék pedig a gladiátor témakört ültették át a modern világba, és az autóversenyzőket festik le úgy, mint modern gladiátorok, vagyis erre utal a lemez borítója is.

Megosztás