fbpx

A többek között az EDDA Művek és a Tompox zenészeit is a soraiban tudó progresszív szupercsapat, az All Out már a második dalát mutatta be. Az erdők-mezők és tavak rendkívüli teremtményeiről szól ez a vidám hangulatú klip.

All Out Band

Az All Out célja – nevéhez méltóan – az, hogy minden zenekari tag egyenértékűen megmutathassa magát a dalokban, és a zenészek által képviselt sokszínűség origójaként egy rádióbarát, ugyanakkor minden tekintetben igényes produkció születhessen meg, amely nemcsak Magyarországon, de világviszonylatban is egyedinek számít.

A zenei társulás első nagylemeze, a ’Magic’ 2020-ban készült el; a huszonnégy trackből (tizenkettő önálló dal és tizenkettő átvezetés) álló dalciklus egy misztikus utazásra hív mindenkit a varázslat jegyében. A hangszerelés egyedien vonultatja fel a művészek által képviselt műfajok sokszínűségét, sok helyen szokatlan, mégis koherens együttállásokat eredményezve, így egy magas színvonalon kidolgozott, mégis – jó értelemben véve – populáris zenei anyagot kapunk, amely egyaránt tetszésre számíthat mind a dzsessz és progresszív rock kedvelői, mind az igényes popzenerajongók között.

Elsőként a Pied Piper című tételt ismerhettük meg, a folytatásban pedig az Extraordinary Creatures vidám hangulatban forgatott klipje érkezett, amelyben vendégként Csizmadia Gábor trombitál és Gőz László pozanozik.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás