Egy sodró, izgalmas zenei utazásra hív a 2019 óta létező magyar progresszív szupergroup, az All Out. Alapi István az EDDA Művekből, vagy a Tompox zenészei (Balla Endre, Elek István és Kovács Sára Dizna) biztosítékot jelentenek a minőségre.

All Out Band

Az All Out célja – nevéhez méltóan – az, hogy minden zenekari tag egyenértékűen megmutathassa magát a dalokban, és a zenészek által képviselt sokszínűség origójaként egy rádióbarát, ugyanakkor minden tekintetben igényes produkció születhessen meg, amely nemcsak Magyarországon, de világviszonylatban is egyedinek számít.

A zenei társulás első nagylemeze, a ’Magic’ 2020-ban készült el; a huszonnégy trackből (tizenkettő önálló dal és tizenkettő átvezetés) álló dalciklus egy misztikus utazásra hív mindenkit a varázslat jegyében. A hangszerelés egyedien vonultatja fel a művészek által képviselt műfajok sokszínűségét, sok helyen szokatlan, mégis koherens együttállásokat eredményezve, így egy magas színvonalon kidolgozott, mégis – jó értelemben véve – populáris zenei anyagot kapunk, amely egyaránt tetszésre számíthat mind a dzsessz és progresszív rock kedvelői, mind az igényes popzenerajongók között. Ezek közül elsőként a Pied Pipert mutatták be, mely a hamelni patkányfogó legendájáról szól, aki bűvös sípjával a hegyekbe csalogatta a gyerekeket, ahonnan többé nem kerültek elő.

Tagok:

Balla Endre (Tompox) – billentyűs hangszerek
Alapi István (EDDA Művek) – gitárok, teremin
Kovács Sára Dizna (Tompox) – ének, fuvola
Studniczky “Zsatyi” László (ESP Group, Jazz + Az) – basszusgitár
Pusztai Csaba (Havasi Symphonic, Horgas Eszter) – dobok
Elek István (Tompox) – szaxofon
Kovács Ferenc (Budapest Ragtime Band) – trombita
Molnár Eszter – dalszövegek
Tisza Bea – dalszövegek

Vendégek:

Gőz László – pozan / trombita
Balla Kristóf – billentyűs hangszerek


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás