Jövő év elején indulhat végre az Accept ‘Too Mean To Die’ turnéja, november 5-én piacra dobják a The Undertaker koncertváltozatát digitális kislemezen, ezzel hangolódhatunk a január 30-i budapesti állomásra.

Accept

A vírus okozta egyévnyi szünet után eljött az idő: az Accept 2022. január 15-én az oberhauseni Turbinenhalléban megkezdi régóta várt ‘Too Mean To Die’ turnéját. „Kemény év volt, mert nagyon szerettünk volna színpadra állni, de nem tudtunk, a mindannyiunk által ismert okok miatt – magyarázta Wolf Hoffmann, az Accept agytrösztje. – Mindenesetre most véget ért a szenvedés ideje és már csak egy dolog számít: 2022-ben találkozunk!”

 

 

Január közepétől február végéig a metál teutonjai Európa-szerte turnéznak, 16 országban 32 koncertet adnak, ebből tízet Németországban. Az Accepthez egy nagyon különleges vendég is csatlakozik: a Motörhead gitárosának zenekara, a Phil Campbell & The Bastard Sons! Lesz az Accept poggyászában 2-3 dal az aktuális ‘Too Mean To Die’ albumról is, amely nyolc hónappal ezelőtt a német slágerlisták 2. helyére robbant be, és a turné több országában is Top 10-es helyezést ért el. „Az album nagyon erős, a kiválasztott nóták pedig abszolút megérdemlik, hogy végre színpadra kerüljenek. Már most nagyon izgatottak vagyunk, hogy lássuk, az új dalok közül melyeknek lesz a legnagyobb sikere a közönség soraiban” – tette hozzá a gitáros.

Persze nem maradhatnak ki az olyan klasszikusok sem, mint a Balls To The Wall, a Princess Of The Dawn, vagy a Fast As A Shark. Apropó! Az Accept most először fog zúzni Európában teljes gitárarzenáljával, amely Wolf Hoffmannból, Uwe Lulisból és az „újonc” Philip Shouse-ból áll! „Ez már önmagában is nagyon jó móka – mondta Hoffmann elégedetten. – Az amerikai rajongóknak is nagyon tetszett a 2021-es turnénkon.”

Mark Tornillo, az Accept torka pedig így nyilatkozott: „A mindannyiunk számára kegyetlen 2020-as és 2021-es évek után boldogok vagyunk, hogy végre élőben is bemutathatjuk új albumunkat a rajongóinknak Európában. Nagyon izgatottan várjuk a reakciókat, és alig várjuk, hogy végre újra színpadon állhassunk előttetek, hogy szélesen vigyorgó képetekbe toljuk a rock and rollt.”

Előzetesen a rajongók a november 5-i dátumra készülhetnek – ezen a napon adja ki a Nuclear Blast a The Undertaker koncertváltozatát digitális kislemezen – ami egy remek előzetes a 2022. január-februári Európa-turnéhoz, melynek budapesti állomása január 30-án lesz a Barba Negrában.

Accept tour

Megosztás