Kínos magánbeszélgetések és videók kerültek ki a napokban David Ellefsonról a netre, zenésztársai ugyanakkor kiállnak mellette.

David Ellefson

Napok óta tart a Megadeth basszusgitárosa, David Ellefson körül zajló kálvária, ugyanis a zenészről néhány napja szexuális tartalmú magánüzenetek, valamint egy maszturbálós videó került fel a Twitterre és az Instagramra. „Mint azt talán tudjátok, néhány magánbeszélgetés bukkant fel az interneten, amit egy olyan harmadik fél tett közzé rossz szándékkal, akinek nem volt joga ezeket birtokolni vagy megosztani – kommentálta az esetet Ellefson. – Bár kétségtelenül kínos, szeretnék erre a lehető legőszintébben és legnyíltabban reagálni. Nem vagyok büszke a történtekre, ugyanakkor privát felnőtt kommunikációról volt szó, amit kiragadtak a kontextusából, és úgy manipulálták azt, hogy a lehető legnagyobb kárt okozza a hírnevemnek, a karrieremnek és a családomnak. A másik fél kiadta erről a nyilatkozatát, amit ezúton is köszönök neki, remélem, ebből világos lesz az, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy azt előtte prezentálták.”

 

 

A szóban forgó másik fél nyilatkozatában elmondta, hogy ő kezdeményezte a dolgot és nem tartja magát áldozatnak, valamint azok alól a pletykák alól is kirántotta a talajt, amelyek szerint Ellefson kiskorú lánynak küldte el a videókat, ugyanis ő maga nem volt kiskorú mindezek történtekor. A basszusgitáros zenésztársai azóta sorra állnak ki mellette üzenetekben, a napokban a Stryper főnöke, Michael Sweet a következő gondolatokat osztotta meg az üggyel kapcsolatban: „Keresztényként fontos emlékeznünk arra, hogy mindannyian bűnösök vagyunk. Gyakran megragadjuk az első követ (és a legnagyobbat), hogy ráhajítsuk bárkire, aki elbukott, aki nyilvánosan vétkezett. Az egyetlen különbség köztünk és köztük, hogy mi tökéletesítettük bűneink elrejtésének a művészetét. Mindannyian vétkezünk, senki, de senki sem feddhetetlen. Napi szinten követünk el bűnöket, úgyhogy ahelyett, hogy kritizáljuk a másikat, segítenünk kellene egymást.”

Sweet véleménye azért is különösen fontos, mert hozzá hasonlóan Ellefson is gyakorló hívő, feleségével 1988 óta van együtt, ráadásul két felnőtt gyermekük is van.

Thom Hazaert, David üzleti partnere sem maradt szótlan az ügy kapcsán, ő leginkább azoknak üzent középső ujjával az Instagramon, akik azzal nyüstölik napok óta, hogy meg kellene szólalnia ezzel kapcsolatban. „Ez azoknak a fecsegő f.szfejeknek szól, akik arra próbálnak utalni, hogy lépnem kellene valamit az ügyben, ami Daviddel történt. David Ellefson egy kib.szott felnőtt ember, aki teljes mértékben felelős a saját döntéseiért.”

Természetesen a Megadeth sem maradt maradt csendben, ők a következő közleményt osztották meg a közösségi médiában: „Tudatában vagyunk a David Ellefsonnal kapcsolatos állításoknak és közelről figyeljük az ezzel kapcsolatos fejleményeket. Kreatív és üzleti oldalról mindannyian ismerjük egymást, ugyanakkor David magánéletének nyilvánvalóan vannak olyan aspektusai, amiket megtartott magának. Ebben a helyzetben fontos, hogy minden érintettet tisztán és tisztelettel meghallgassunk. Várjuk, hogy napvilágra kerüljön az igazság.”

Megosztás