A Yes alapító énekese reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a nem túl távoli jövőben valamikor újra összejönnek egykori zenekarának tagjai egy kis közös zenélésre.

Jon Anderson

Jon Anderson szeretné, ha a következő pár évben valamikor újra együtt zenélhetne korábbi társaival a Yes berkein belül. Egy friss podcast-beszélgetésben az énekes beszélt a régi-új ’1000 Hands’ lemezéről, de arról is szó esett, hogy jövő tavasszal szeretné körbekoncertezni vele a világot, valamint a Yes sem maradt szó nélkül. „Valamikor az elkövetkezendő évben azt szeretném, ha mindenki összejönne egy színpadon, aki valaha a Yesben játszott – mondta Anderson. – Ez kábé húsz ember, szóval érdekes mozzanat lenne. Egy hónapja azt álmodtam, hogy a gitárommal felmentem a színpadra, köszöntem a nézőknek és pár dalt eljátszottam. Aztán jött Steve Howe a bandájával, és elénekeltem velük a Close To The Edge-et, ekkora már Rick Wakemam is a színpadon állt. Később Trevor Rabin is ott volt, és az Owner Of A Lonely Heart következett. Csodás pillanat volt.”

Nem tudni, ennek az álomnak mennyi realitása van, hiszen Steve Howe pár hete kategorikusan kizárta, hogy ő és Anderson újra egy színpadon álljon.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás