Érdekes módon elsőként egy John Lennon-feldolgozást mutattak be a Yes új koncertkiadványáról. Ennek apropója, hogy most lenne nyolcvanéves a Beatles legendás zeneszerzője.

Yes

Október 9-én töltené be a The Beatles egykori legendája a nyolcvanadik születésnapját, amelyet most egykori zenésztársa, Alan White a jelenlegi zenekarával meg is ünnepel. A dobos tagja volt 1969-tól a John Lennon’s Plastic Ono Bandnek és már az ’Imagine’ lemezen is ő dobolt. Ennek a formációnak egészen 1972-ig volt részese, ezután csatlakozott a Yeshez. „Egy különleges filmet raktunk össze erre az alkalomra a korabeli anyagokból. Játszottuk az Imagine-t a Yes turnéján és ez ment mögöttem a kivetítőn. Amikor először megláttam az akkori önmagam, megfordultam és azt kérdeztem: »Ki a fene ez a srác?«”

 

 

A ‘The Royal Affair’ 2019-es turnéjának Las Vegas-i állomását rögzítették és október 30-án adja ki a BMG Records. Az újdonág címe ’The Royal Affair Tour: Live From Las Vegas’, és vinyl lemezen, valamint CD-n kerül a lemezboltokba.

Megosztás