2014-es lemezük címadó dalára, a Better Days Comin’-ra készítettek házi videót Kip Wingerék. A dolog pikantériája az, hogy rajongók és zenész barátaik is közreműködtek a dalban Alice Coopertől kezdve Klaus Meinén át Alan Parsonsig, de a fiatalabb generáció képviseletében ott volt Kenny Leckremo, a H.E.A.T egykori énekese vagy Michael Starr a Steel Pantherből.

Winger

Winger zenekar elunta magát a karanténban és meghirdette oldalán, hogy rajongóik készítsenek home videót, melyen a Better Days Comin’-t éneklik. Hat évvel ezelőtt, 2014. április 22-én jelent meg a csapat eddig utolsó stúdióalbuma, melynek a címadó szerzeménye ez a dal. Persze a bandatagok (Kip Winger, Reb Beach, John Roth, Rod Morgenstein és Paul Taylor) is kamera elé ültek, sőt jó néhány zenész barátot is sikerült rávenniük az együtt dalolásra. A beérkezett felvételekből összevágott videót pár órával ezelőtt osztották meg.

 

 

A közreműködő zenészek a megjelenés sorrendjében: Chip Z’Nuff (Enuff Z’Nuff), Mark Farner (Grand Funk Railroad), Jeff Scott Soto (Sons of Apollo), Tony Harnell (ex-TNT), George Gakis, Mark Hudson, Miljenko Matijevic (Steelheart), Alice Cooper, Klaus Meine (Scorpions), Robert Mason (Warrant), Richie Kotzen (The Winery Dogs), Terry Ilous (XYZ), Don Crash (H.E.A.T), Alan Parsons (Alan Parsons Project), Danny Vaughn (Tyketto), Michael Starr (Steel Panther), Fiona FlanaganSteve Postell (Immediate Family), Eddie Trunk, Cenk Eroglu (ex-Winger), Steve Whiteman (KIX), Howie Simon (Talisman), PJ Griffith (Rock Of Ages – Broadway), Kenny Leckremo (H.E.A.T).

Megosztás