A koncerteknek az idén lőttek, de van szinte frissnek számító élő anyag a dán rockabilly-metallerek fiókjában, amely november 27-től bárkinek elérhető!

Volbeat

’Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland’ címmel jön ki a Volbeat pályafutásának hatodik hivatalos koncertanyaga, amely a tavalyi ’Rewind, Replay, Rebound’ album turnéjának németországi szakaszán készült. A lemez ugyan elég sok fanyalgásra adott okot a rajongók és a kritika körében egyaránt, de az élőben nyújtott teljesítményük változatlanul tízpontos, ezt lovagolta meg a Republic Records. Egyelőre csak digitális, és csak audió kiadásról van szó.

 

 

Volbeat live

A felvételek túlnyomó része Stuttgartban, Hamburgban és Kölnben készült, a 27 számos műsorban elhangzik az utolsó LP szinte minden dala, meg hát a „kihagyhatatlanok”, az első előzetes a Cheapside Sloggers.

Németország nagyon fontos terep a zenekar számára, gyakorlatilag a banda második otthonának számít a 2006-os nagysikerű Rock Hard fesztivál óta, ezt Michael Poulsen gitáros-énekes megerősíti: „A német közönség első perctől a szívünk csücske volt, mert mindig is bírtak minket, király dolog, ahogy a lelkesedésük átragad ránk, mi viszont-rajongunk értük.”

’Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland’ dallista:

01. Intro/Lola Montez
02. Pelvis On Fire
03. Doc Holliday
04. Sorry Sack Of Bones
05. The Garden’s Tale
06. Ring Of Fire
07. Sad Man’s Tongue
08. When We Were Kids
09. Slaytan
10. Dead But Rising
11. Fallen
12. Die To Live
13. Seal The Deal
14. For Evigt
15. 7:24
16. Cheapside Sloggers
17. Lonesome Rider
18. Parasite
19. The Everlasting
20. Cloud 9
21. Last Day Under The Sun
22. The Devil’s Bleeding Crown
23. Leviathan
24. Let It Burn
25. Pool Of Booze, Booze, Booza
26. Boa [JDM]
27. Still Counting

Volbeat - Rewind, Replay, Rebound - Live In Deutschland

Megosztás