A veterán San Franciscó-i csapat augusztus 21-én dobja piacra új albumát, amiről a szélsebes Death Eternalt már meg is hallgathatod.

Vicious Rumors

Minden Vicious Rumors-lemeznek külön története van, a mostani viszont egészen különleges. A csapat eredetileg húsz koncertet tervezett az 1988-as ’Digital Dictator’ lemez jubileumi turnéjára, mely végül több mint az ötszörösére hízott, így az új anyag is késéssel jelenik meg. A zenekar főnöke, Geoff Thorpe így emlékezett vissza: „A reakciók egyszerűen fenomenálisak voltak, és a tervezett húsz buliból végül 108 lett. Erre még csak nem is számítottunk. Persze ez az eredeti időbeosztásunkat is felülírta, így az erre az időre tervezett albumot is, szóval nem csoda, hogy ennek a masszív sorozatnak köszönhetően megcsúszott a megjelenése. Ez nem az első, hogy turné miatt szorult háttérbe egy Vicious Rumors-lemez. A stúdiós felállás azonban a hosszú turnén összeért, így a ’Celebration Decay’ annyira dinamikus és élénk, mint karrierünk bármelyik másik legjobb albuma. Másrészről a ’Digital Dictator’-buliknak köszönhetően újra és újra kapcsolatba kerültünk a régi hatásainkkal. Ezeknek a faktoroknak köszönhetően egy tipikus Vicious Rumors-lemez született, melyen rengeteg energia és lendület áramlik.”

Az SPV/Steamhammer már el is árulta, hogy a ‘Celebration Decay’ digipack csomagolású CD-n és 2 LP lemezeken lesz kapható augusztus 21-től, első kislemezdalként pedig itt a Death Eternal.

‘Celebration Decay’ dallista:

01. Celebration Decay
02. Pulse Of The Dead
03. Arrival Of Desolation
04. Any Last Words
05. Asylum Of Blood
06. Darkness Divine
07. Long Way Home
08. Cold Blooded
09. Death Eternal
10. Collision Course Disaster
11. Masquerade Of Good Intentions

Vicious Rumors

 

Megosztás