Június 4-én jelenik meg a rakkatakka metal mestereinek új albuma, amiről az első igazi nóta, a Falling Down videóját mutatták most be.

Van Canto

Mint arról korábban írtunk, az a capella metal mesterei június 4-én új lemezzel jönnek ki a Napalm Records gondozásában. A ’To The Power Of Eight’ címre keresztelt lemezről a múltkori sejtelmes intró után most megérkezett az első igazi nóta videója, ami koncertkörülmények közt mutatja be a Van Canto színpadi produkcióját.

 

 

A videóval kapcsolatban a zenekar ezt mondta: „A Falling Downban az énekes feldolgozás minden részletére koncentrálva összekötjük Sly hősies hangját Hagen durva erejével és Inga epikus lágyságával, mint egy nyolcas csomót. A Falling Down életre kelti a Van Canto védjegyeit a rock’n’roll színpadi környezet, fel-felvillanó látványelemek, valamint a ’To The Power Of Eight’ arculatának kombinációjával! Az inspirációt Robert Naumann munkáiból merítettük, melyet az összes korábbi Van Canto-videón végzett. A dallal neki állítunk emléket. Robs, szeretünk és hiányzol!”

Megosztás