A zenekar komplett életműve jelenik meg egy jubileumi dobozban ’50 Years In Rock’ címmel, mely tartalmazza a komplett stúdióalbumsort, valamint a legendás ’Live ’73’ koncertalbumot.

Uriah Heep

A Uriah Heep fennállásának fél évszázados jubileumára egy csomagban kiadják komplett életművüket. A csomag a következőket tartalmazza:

 

 

– Huszonhárom stúdióalbum, plusz a ’Live ’73’ élő lemez.
– Négy – egyenként tizennégy dalt tartalmazó – válogatás CD, melyeket a zenekar négy alapító tagja (Mick Box, Ken Hensley, Lee Kerslake, Paul Newton) állított össze kedvenc felvételeikből.
– A’ The Magician’s Birthday’ vinyl formában Roger Dean újratervezett borítójával.
– Egy hetvennyolc oldalas fotóalbumot ritka képekkel a tagok személyes kollekcióiból, az eredeti tagok gondolataival, és az összes felállás bemutatásával.
– Két Roger Dean-kártya, a ’Demons And  Wizards’ és a ’The Magician’s Birthday’ eredeti és újonnan rajzolt borítóival.

Uriah Heep

Ken Hensley ezt fűzte hozzá a kiadványhoz: „Nemsokára hetvenöt éves vagyok, könnyen visszatekintek az elmúlt ötven évre. Mick, Gary, Lee, David és én azon voltunk, hogy valami nagy dolgot vigyünk végbe. Mindezt könnyebbé teszi, hogy a BMG kiadja ezt a csodás gyűjteményt a fél évszázados évfordulóra. Tökéletes formája az ünneplésnek, tisztelet Mickey-nek, valamint a többi srácnak, akik továbbviszik a bandát és a közönségnek, akik mindezt lehetővé tették. Hálás köszönet érte.”

Megosztás