Januárban új Uriah Heep-lemez jelenik meg ’Chaos & Colour’ címmel, egy dalt már meghallgathatunk róla. Nagyon valószínű, hogy a decemberi Hungexpo-nagykoncerten újabb dalokra is számíthatunk.

Uriah Heep

Bár eredetileg más néven, de már 55 éve, hogy megalakult a brit hard rock egyik alapvetése, a Uriah Heep. Január 27-én lát napvilágot a veterán kvintett kicsit zűrös körülmények között született 25. stúdióalbuma ’Chaos & Colour’ címmel, amelyről egy tételt Save Me Tonight címmel már most meghallgathatunk.
A dal szövegének kétirányú üzenete van, hiszen egyszerre szól egy elveszett szerelemről, ugyanakkor a pandémiában eltöltött nehéz időkről is. „Így kell jó szöveget írni, ami annyit tesz, hogy többféle üzenet is legyen benne, én így komponálok. Ez a dal – melyet a rockrádiók számára is írtunk – lesz az új album nyitószerzeménye, és a 2023-as koncertek dallistájába is bekerül” – kommentálta Mick Box, a főnök a dal kettős üzenetét. A nóta Dave Rimmer basszusgitáros és egy jól ismert outsider, Jeff Scott Soto szerzeménye. „A Save Me Tonight a frusztrációt és a tehetetlenséget ábrázolja a kiszámíthatatlan közeli múltból, ám benne van az annyira remélt és megvalósult újbóli találkozás ténye is” – kommentálta Dave Rimmer.
A Uriah Heep december 11-én a pandémia miatt megkésve ad évfordulós nagykoncertet a Hungexpo Kongresszusi Központjában, amelyre kizárólag ülőhelyre szóló jegyek kaphatók a Rock1 felületén, részletek az esemény Facebook-oldalán.
14.999 Ft ▲ ülőhely 4-es kategória
16.999 Ft ▲ ülőhely 3-as kategória
19.999 Ft ▲ ülőhely 2-es kategória
24.999 Ft ▲ ülőhely 1-es kategória

 

 

‘Chaos & Colour’ dallista

01. Save Me Tonight
02. Silver Sunlight
03. Hail The Sunrise
04. Age Of Changes
05. Hurricane
06. One Nation, One Sun
07. Golden Light
08. You’ll Never Be Alone
09. Fly Like An Eagle
10. Freedom To Be Free
11. Closer To Your Dreams

Uriah Heep

 

Megosztás