Sokan elsősorban az AC/DC-ből ismerik Chris Slade-et, azonban a dobos rengeteg előadóval és bandával dolgozott már együtt. Most pedig elkészítette első dalát saját zenekarával, amit már kagylózhatsz is!

Chris Slade

Chris Slade-et keveseknek kell bemutatni. Az AC/DC mellett jutott ideje saját bandájára is, akikkel most először egy új, saját dallal is előrukkolnak. A The Chris Slade Timeline zenekar eredetileg azért alakult, hogy a dobos ötvenéves karrierje előtt tisztelegjen, így a műsoruk is a lenyűgözően hosszú és gazdag karrier különböző állomásainak dalaiból állt. Slade az évek során az AC/DC-n kívül olyan nem kevésbé ismert nevekkel játszott együtt, mint Tom Jones, Paul Rodgers, Jimmy Page, a Uriah Heep vagy az ASIA. A felsorolás pedig közel sem teljes, úgyhogy volt miből válogatni a műsor összeállításánál.

 

 

A 2010-es évek első felében igen intenzív turnézásba kezdtek, amit tulajdonképpen csak az AC/DC ’Rock Or Bust’ lemezének megjelenése és az azt követő masszív világkörüli turné szakított félbe. Szerencsére 2017-ben tudták folytatni a turnézást a zenekarral, még egy stadionkoncert is összejött Moszkvában, az ATP tenisztorna megnyitóján. Ezúttal azonban egy új dal készítésére szánták magukat, melyet így kommentáltak: „Tulajdonképpen mindig is szerettünk volna közösen új zenét alkotni, csak sose volt rá elegendő idő.”

A zenekar tagjai:

Chris Slade – dobok
Paul „Bun” Davis – ének
Steve Glasscock – ének
James Cornford – gitár
Michael Clark – billentyű
Andy Crosby – basszusgitár

 

Megosztás