Ha szereted a 3 Inches Of Blood, a Crimson Shadows vagy az Into Eternity zenéjét, esetleg Helloween-, Gamma Ray-, netán Iron Maiden-rajongó vagy, akkor csekkold le az Unleash The Archers új dalát!

Unleash The Archers

Augusztus 21-én jelenik meg a kanadai Unleash The Archers friss nagylemeze ’Abyss’ címmel a Napalm Records jóvoltából, Brittney Slayes énekesnő szerint ráadásul konceptuális anyag várható a jó és a rossz örök harcáról. Ez már a kvartett ötödik albuma lesz a három évvel ezelőtti, kiválóan sikerült ’Apex’-et követően, amely komoly underground sikereket aratott.

 

 

A 2007-ben alakult banda komplex témákkal operáló zenéjében a virtuóz és technikás heavy/power metalt házasítja a szolidabb, melodikus death metalos elemekkel, valamint Brittney karakteres, iskolázott hangja egy különleges ízt kölcsönöz a sűrű szövésű, epikus hangzásviláguknak. Tavaly kedvcsináló gyanánt egy kétszámos feldolgozás EP-vel jelentkeztek (’Explorers’), a napokban pedig a közelgő album címadó tételével, az Abyss-szel is előrukkoltak.

Az Unleash The Archers egyedisége abban is megmutatkozik, hogy a muzsikájukkal egyaránt meg tudják szólítani a 3 Inches Of Blood-, a Crimson Shadows– vagy az Into Eternity-féle power/death metal híveit és a Helloween, a Gamma Ray, netán az Iron Maiden nyitottabb rajongót is.

’Abyss’ számlista:

01. Waking Dream
02. Abyss
03. Through Stars
04. Legacy
05. Return To Me
06. Soulbound
07. Faster Than Light
08. The Wind That Shapes The Land
09. Carry The Flame
10. Afterlife

Unleash The Archers - Abyss

 

Megosztás